۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند
سرخط خبرها

پرستار؛ نماد ایثار و از خودگذشتگی

  • کد خبر: ۱۳۷۴۴۵
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵
پرستار؛ نماد ایثار و از خودگذشتگی
پرستاران فرهیخته علاوه بر خدمت رسانی به بیماران در مراکز درمانی، در دوره‌های مختلف با ایثار و از خود گذشتگی صحنه‌های ماندگاری را در صفحه تاریخ این کشور به یادگار گذاشتند.

پنجم جمادی الاولی، سالروز ولادت شیرزن صحرای کربلا، زینب کبری (س) است؛  او که توانست با پیام رسانیِ شایسته، از بازماندگان حادثه جان سوز عاشورا نیز به خوبی پرستاری کند و لقبِ «بزرگ پرستار همیشه تاریخ» را زیبنده خود کند.

این روز مبارک، از سال‌ها پیش، «روز پرستار» نامیده شده است؛ او که با دستان نوازشگر و قلب مهربان خود، درد بیمار را تسکین می‌بخشد و به او نوید حیاتی دوباره می‌دهد. باید قدر او را دانست و به او و حرفه مقدسش احترام گذاشت؛ چنان که رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان اشاره کرده اند که «به نظر من، همه مردم ما و همه کسانی که به سرنوشت بیماران و به سلامت کشور اهمیت می‌دهند، بایستی به قشر پرستار توجه و محبت و اهمیت نشان بدهند؛ چه مسئولان، چه آحاد مردم.»

پرستاران فرهیخته علاوه بر خدمت رسانی به بیماران در مراکز درمانی، در دوره‌های مختلف با ایثار و از خود گذشتگی صحنه‌های ماندگاری را در صفحه تاریخ این کشور به یادگار گذاشتند و نمونه بارز آن حضور در عرصه‌های دفاع مقدس، حوادث غیر مترقبه و دوران همه گیری کروناست و در این مسیر حتی از جان خود گذشتند تا لبخند زندگی را بر لبان بیماران بنشانند.

شاید بتوان گفت دوران همه گیری ویروس کرونا، یکی از سال‌های سخت بعد از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بود و مدافعان سلامت در این مدت با ایثار جانشان برای حفظ سلامت بیماران جهاد کردند و با خلق حماسه‌های ماندگار، رشادت‌های کادر درمانی و نظام سلامت در دوران دفاع مقدس یادآوری شد. آنان که صحنه‌های نورانی دوران دفاع مقدس را به خاطر می‌آورند، نیک می‌دانند که وفاق، همدلی، عشق، ایثار و شهادت مرد و زن، جوان و سالمند، لحظه‌هایی آفرید که هنرمندانه‌ترین قلم ها، تصویرها، نغمه ها، آوا‌ها و نوا‌ها و آنچه از هفت هنر جهان می‌توان به عاریت گرفت، از نمایش آن عاجزند.

گل‌هایی پرپر شدند که هر یک گلستانی را معطر می‌کردند و جان‌هایی نثار شدند که هر یک آتشفشانی از مهر و عشق به مردم و سرزمین را فریاد می‌زدند.
ثبت ۲۸ شهید مدافع سلامت در دوران همه گیری کرونا از استان خراسان رضوی که بخش زیادی از آن‌ها را پرستاران تشکیل می‌دهند، خود گواهی بر این مدعاست.

هم اکنون بیش از ۱۰ هزار کادر پرستاری در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گروه‌های مختلف شغلی و با تحصیلاتی همچون کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا شاغل هستند و مفتخر هستیم که پرستاران این دانشگاه در ردیف بهترین و کارآمدترین پرسنل در مسیر خدمت رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی محسوب می‌شوند.

ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (س) و پاسداشت روز پرستار، نام و یاد همه پرستاران شهید را گرامی می‌داریم و به روح پاکشان درود می‌فرستیم و برای پرستاران شاغل در مراکز درمانی استان خراسان رضوی، سلامتی و بهروزی در پناه حضرت علی بن موسی الرضا (ع) را آرزو می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->